Hendek Kargalıhanbaba Mahallesinden

Kargalıhanbaba Mahallesinden İsmail, Yusuf, Mustafa, Hasan ve Kemal Hamurci’nin babaları, Sağdık Çağlar’ın kayınpederi, Ahmet Hamurci vefat etmiştir Cenazesi bugün Kargalıhanbaba Yeni Mahallesi Camiinde kılınacak ikindi namazına müteakip Kargalıhanbaba Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhuma Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Hendek Karadere Mahallesinden

Karadere Mahallesinden Şaban, Hasan ve Semih Karakulak’ın babaları, Ömür ve Muhammet Karakulak’ın amcaları, Kemal Karakulak vefat etmiştir. Cenazesi bugün Karadere Mahallesi Camiinde kılınacak Öğle namazına müteakip Karadere Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhuma Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Hendek Yeşilvadi Mahallesinden

Aslen Yeşilvadi Mahallesinden olup İsviçrede ikamet eden Merhum Adem Tosun'un oğlu, Recep ve Ahmet Tosun,un ağabeyleri, Zekiye Başkurt, İsmail ve Zeki Tosun'un babaları, Mehmet Tosun vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat 12:15 de Yenimahalle Huzur Evi karşısındaki hanesinden alınarak Büyük Camiye getirilecek kılınacak Öğle namazına müteakip İlçemiz Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhuma Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Hendek Kargalıhanbaba Mahallesinden ,  Karadere Mahallesinden  Yeşilvadi Mahallesinden vefat eden bireylerin yakınlarına Hendek Haber ailesi olarak başsağlığı ve sabır dileriz. Gün içerisinde gelen vefat haberleri ile ilgil, bize ulaşan cenaze haberlerini buradan güncel olarak ulaşa bilirsiniz...