Hendek Yeni Mahallede

Aslen Ağrılı olup Yeni Mahallede ikamet eden Mustafa ve Ahmet Öztürk’ün kardeşi, Serhat Öztürk’ün babası, Sabri Buğur’un yeğeni, Mehmet ve Ahmet Buğur’un halasının oğlu, İlçemiz esnaflarından simitçi Mehmet Öztürk vefat etmiştir. Cenazesi bugün Yeni Mahalledeki hanesinden alınarak Büyük Camiye getirilecek kılınacak İkindi namazına müteakip İlçemiz Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhuma Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Hendek Yeni Mahallede

Aslen Rize Kalkandereden olup İlçemiz Yeni Mahallede ikamet eden Merhum Mehmet Birinci’nin damadı, Satim Yetimoğlu’nun kardeşi, Ali Rıza Yetimoğlu’nun kuzeni, Şükrü ve Sönmez Birinci’nin eniştesi, Aydın ve Cemil Birinci, Cavit Diyarlı, İslam Canlı ve Ramazan Gürsel’in bacanağı, antrenör Bahar Yetimoğlu’nun babası, Kaya Yetimoğlu vefat etmiştir. Cenazesi bugün Yeni Mahalle Açma Sokaktaki hanesinden saat 12:00’de alınarak Büyük Camiye getirilecek kılınacak cenaze namazının ardından İlçemiz Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhuma Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Hendek Yeni Mahallede

Yeni Mahallede ikamet eden Sarılar fındık sahiplerinden İlyas Sarı’nın gelini, Barış Sarı’nın eşi, Kadem, Recep, Necdet ve Adem Sarı’nın kardeşinin gelini, vefat etmiştir. Cenazesi bugün Saat 18:00 de Yeni Mahalledeki hanesinden alınarak Gaziantep Aile Kabristanlığına defnedilecektir. 

Hendek Yeni Mahallede vefat eden bireylerin yakınlarına Hendek Haber ailesi olarak başsağlığı ve sabır dileriz. Gün içerisinde gelen vefat haberleri ile ilgil, bize ulaşan cenaze haberlerini buradan güncel olarak ulaşa bilirsiniz...