Hendek Başpınar Mahallesinden

Başpınar Mahallesinden Cavit Kahvecioğlu’nun eşi, Hasan, Mustafa, Cemal, Hamdi ve Yalçın Kahvecioğlu’nun yengesi, Sabit, Hanifi, Zülküf, Nusret ve Asım Sunman’ın kardeşi, Atike Anadolu Lisesi Öğretmeni Öner Özdingiş’in kayınvalidesi, Ayşe Kahvecioğlu vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat 14.30’da Sarıdede Tepecikte ki hanesinden alınarak Büyük Camiye getirilerek kılınacak İkindi namazına müteakip İlçemiz Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhumeye Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz. Sarıdede mah. Tepecik Şehit Ali Gaffar Okkan Camiyi geçince dörtyoldan sağa dönünce.

Hendek Başpınar Mahallesinden

Başpınar Mahallesinden Merhum Ahmet Kutsal’ın eşi, Merhum Ali, Yusuf, Fikri, Avni, Azmi, Bülent ve Sakin Kutsal’ın yengeleri, Ahmet, Zafer, Ramazan ve Murat Kutsal’ın babaanneleri, Kadir, Kemal Uzunlar ve Ümit Gamsız’ın anneanneleri, Merhum Faruk Gamsız, Merhum Mustafa Uzunlar ve Ali Parmaksız’ın kayınvalidesi, İsmail ve İbrahim Kutsal’ın anneleri, Firdevs Kutsal vefat etmiştir. Cenazesi bugün Büyük Camide kılınacak Öğle namazına müteakip İlçemiz Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhumeye Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz. Adres: Başpınar Mahallesi 1116 sokak Tepecik köprüsü alt sokağı çay kenarı.

Ferizli Bodoğ Mahallesinde

Ferizli Bodoğ Mahallesinde ikamet eden Merhum Rasim Der’in kızı, Merhum Kehliyan Ökten’in gelini, Nihat ve Cihat Der’in kardeşi, Mustafa ve Madenler köyü muhtarı Ali Der’in halası, emekli ormancı Saffet Ökten’in eşi vefat etmiştir. Cenazesi bugün Ferizli Bodoğ Mahallesi Camiinde kılınacak Öğle namazına müteakip Ferizli Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhumeye Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz. Adres: Ferizli Bodoğ mah.

Hendek Çamlıca Mahallesinden

Çamlıca Mahallesinden Cevdet Varlıca’nın eşi, Merhum Muammer, İsmail, İbrahim ve Mustafa Varlıca’nın annesi, Ayşe Varlıca vefat etmiştir. Cenazesi bugün Çamlıca Erenler Mahallesi Camiinde kılınacak Öğle namazına müteakip Çamlıca Erenler Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhumeye Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz. Adres:Çamlıca mah. Erenler mah.Balıkhane tesisinin yakını.

Hendek Başpınar Mahallesinden ,  Çamlıca Mahallesinden, Ferizli Bodoğ Mahallesinde  vefat eden bireylerin yakınlarına Hendek Haber ailesi olarak başsağlığı ve sabır dileriz. Gün içerisinde gelen vefat haberleri ile ilgil, bize ulaşan cenaze haberlerini buradan güncel olarak ulaşa bilirsiniz...