Hendek Dereboğazı Mahallesinde

Aslen Bıçkıatik Mahallesinden olup, Dereboğazı Mahallesinde ikamet eden, İrfan, Ali ve Orhan Uçar’ın babası, Sezer, Soner Uçar ve Yusuf Fazlıoğlu’nun dedesi, İrfan ve Ayhan Ataç’ın dayısı, Ergin ve Murat Uçar’ın amcası, Harun Uçar vefat etmiştir. Cenazesi bugün Dereboğazı Mahallesindeki hanesinde saat 14:00’da kılınacak cenaze namazının ardından İlçemiz Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhuma Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Hendek Eski Belediye Başkanı

Merhum Ahmet Kamışoğlu’nun oğlu, Merhum İrfan Kamışıoğlu’nun ağabeyi, Mehmet Kamışoğlu’nun amcası, Faruk ve Haluk Kamışoğlu’nun amcasının oğlu, Atilla Celebi’nin dünürü, Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu’nun kayınpederi, Esra ve Fatih Kamışoğlu’nun babası, Eski Belediye Başkanı Kamil Kamışoğlu vefat etmiştir. Cenazesi bugün İlçemiz Aile Kabristanlığında saat 14:00’da kılınacak cenaze namazının ardından İlçemiz Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhuma Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Hendek Dereboğazı Mahallesinde , Hendek Eski Belediye Başkanı ve bugün vefat eden bireylerin  yakınlarına Hendek Haber ailesi olarak başsağlığı ve sabır dileriz. Gün içerisinde gelen vefat haberleri ile ilgil, bize ulaşan cenaze haberlerini buradan güncel ulaşa olarak ulaşa bilirsiniz.