Hendek Kırktepe Mahallesinden

Aslen Kırktepe Mahallesinden olup Yenimahallede ikamet eden Merhum Ali Yetim’in oğlu, Hasan ve Hüseyin Yetim’in ağabeyi, Merhum Hasan ve Halit Demir’in yeğeni, Sinan ve Muhammet Ali Ateş, Nagihan Özşık, Recep Ali, Enes ve Şeyma Yetim’in dedesi, Bayram, Hızır, Ali Osman, Ayhan, Orhan Yetim ve Aynur Ateş’in babası, Hacı Osman Yetim vefat etmiştir. Cenazesi bugün Yenimahalledeki hanesinden alınarak saat 12.00’de Kırktepe Mahallesi Camiine getirilecek kılınacak Öğle namazına müteakip Kırktepe Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhuma Allahtan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Hendek Akova Mahallesinden

Akova Mahallesinden Hacı Ahmet ve Metin Köstereli’nin yeğeni, Turgut Köstereli’nin babası, Celal Köstereli vefat etmiştir. Cenazesi bugün Akova Cennet Mahallesinde kılınacak Öğle namazına müteakip Akova Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhuma Allahtan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Hendek Şeyhler Mahallesinden

Şeyhler Mahallesinden Merhum Halil Elliiki’nin oğlu, Serdar ve Furkan Elliiki’nin babası, emekli polis memuru Kamil Elliiki vefat etmiştir. Cenazesi bugün Şeyhler Mahallesi Camiinde kılınacak Öğle namazına müteakip Şeyhler Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir.  Merhuma Allahtan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Hendek Sarıyer Mahallesinden

Sarıyer Mahallesinden İsmail ve Sadullah Tosun’un babası, Mustafa Özeriğin dünürü, Hüseyin Tosun vefat etmiştir. Cenazesi bugün Sarıyer Mahallesi Camiinde kılınacak Öğle namazına müteakip Sarıyer Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhuma Allahtan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Hendek Akova Mahallesinden, Şeyhler Mahallesinden , Sarıyer Mahallesinden  vefat eden bireylerin yakınlarına Hendek Haber ailesi olarak başsağlığı ve sabır dileriz. Gün içerisinde gelen vefat haberleri ile ilgil, bize ulaşan cenaze haberlerini buradan güncel olarak ulaşa bilirsiniz...