Hendek Harmantepe Mahallesinden

Harmantepe Mahallesinden Merhum Hacı Mustafa Meraklı’nın oğlu, Ali ve Faik Meraklı’nın kardeşi, Mustafa ve Nuri Meraklı’nın amcasının oğlu, Sadettin, Hilmi, Mustafa, Zühtü, Rüştü ve İrfan Meraklı’nın amcaları, Necmi, Necdet, Davut, Ali ve İsmail Meraklı’nın babaları, Muhammet, Muharrem, İbrahim, Ebu Bekir, Akıf ve Enes Meraklı’nın dedeleri, Hacı Muharrem Meraklı vefat etmiştir. Cenazesi bugün Yeni Camiinde kılınacak Cuma namazına müteakip Harmantepe Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhuma Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Hendek Güldibi Mahallesinden

Aslen Güldibi Mahallesinden olup Mahmutbey Mahallesinde ikamet eden Merhum fikri Güler’in kızı, Ömer ve Yılmaz Bekliyen’in dayısının kızı, Selami Sırrı Keskin’in yengesi, Celal Cesur, Ahmet Fatih Çelik ve Ahmet Sevim’in baldızı, Erkan Erdem’in kayınvalidesi, Fatih Keskin’in annesi, Meryem Keskin vefat etmiştir. Cenazesi bugün Mahmutbey Mahallesindeki hanesinde saat 14:00’te kılınacak cenaze namazının ardından İlçemiz Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhumeye Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Hendek Harmantepe Mahallesinden ,  Güldibi Mahallesinden vefat eden bireylerin yakınlarına Hendek Haber ailesi olarak başsağlığı ve sabır dileriz. Gün içerisinde gelen vefat haberleri ile ilgil, bize ulaşan cenaze haberlerini buradan güncel olarak ulaşa bilirsiniz...