Hendek Rasimpaşa Yazlık Mahallesinden

Rasimpaşa Yazlık Mahallesinden Merhum Mehmet ve Ferhan Çelebi’nin kardeşi, Hüseyin Çelebi, Ayla Kuruoğlu ve Selma Sinem’in babası, Muzaffer, Muammer, Atilla ve Okan Çelebi’nin amcası, Coşkun, Esen ve Özden Meyvacı’nın dayısı, Fethi Çelebi vefat etmiştir. Cenazesi bugün Rasimpaşa Yazlık Mahallesindeki hanesinde saat 15:00’de kılınacak cenaze namazının ardından Kazımiye Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhuma Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Hendek Gündoğan Mahallesinden

Gündoğan Mahallesinden hacı Ahmet Pehlivan’ın oğlu, Mustafa ve Osman Pehlivan’ın ağabeyi, Necati Kuşcan ve Hakan Tıknaz’ın kayınpederi, Mehmet Pehlivan vefat etmiştir. Cenazesi bugün Gündoğan Mahallesinde kılınacak Öğle namazına müteakip Gündoğan Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhuma Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Hendek Dikmen Mahallesinden

Dikmen Mahallesinden Osman Kazın’ın gelini, Ümit Kazın’ın eşi, Aslıhan Kazın vefat etmiştir. Cenazesi bugün Derince Harmanparla Camiinde kılınacak İkindi namazına müteakip Şehitlik Mezarlığına defnedilecektir. Merhumeye Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Hendek Gündoğan Mahallesinden ,  Dikmen Mahallesinden , Rasimpaşa Yazlık Mahallesinden vefat eden bireylerin yakınlarına Hendek Haber ailesi olarak başsağlığı ve sabır dileriz. Gün içerisinde gelen vefat haberleri ile ilgil, bize ulaşan cenaze haberlerini buradan güncel olarak ulaşa bilirsiniz...