Kargalıyeniköy Mahallesinden

Kargalıyeniköy Mahallesinden Merhum Recep Acar’ın oğlu, Mevlüt Acar ve Rabia Mustafaoğlu’nun kardeşi, Ali Kulaber’in yeğeni, Semih Acar’ın amcası, Emrah Demirel, Feti, Ferhan Eryiğit, Burhan ve Turhan Kasaboplu’nun dayısı, Recep ve Ömer Acar’ın babası, Mesut Acar vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat 12:00’da Kargalıyeniköy Mahallesindeki hanesinde kılınacak cenaze namazının ardından Kargalıyeniköy Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhuma Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Sukenarı Mahallesinden

Sukenarı Mahallesinden Merhum İsmail Büke’nin eşi, Orhan, Burhan, Reyhan ve İlçemiz kuyumcu esnaflarından Ferhan Büke’nin annesi Elmas Büke vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat 14:00’te Sukenarı Mahallesinde kılınacak cenaze namazının ardından Sukenarı Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhumeye Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Kargalıyeniköy Mahallesinden  , Sukenarı Mahallesinden  İkamet eden  bugün vefat eden bireylerin yakınlarına Hendek Haber ailesi olarak başsağlığı ve sabır dileriz. Gün içerisinde gelen vefat haberleri ile ilgil, bize ulaşan cenaze haberlerini buradan güncel ulaşa olarak ulaşa bilirsiniz.