Yeniköy Zörbek Mahallesinden

Yeniköy Zörbek Mahallesinden Merhum ( Kap ) Şafak, Nevit, Ümit, Melehat, Nebahat ve Ruhat Kapoğlu’nun kardeşi, Turgay Kapoğlu’nun amcası, Merhum Ceren ve Ece Kapoğlu’nun babası, Mesut Kapoğlu ( Kap ) vefat etmiştir. Cenazesi bugün Yeniköy Zörbek Mahallesi Camiinde kılınacak İkindi namazına müteakip Yeniköy Zörbek Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhuma Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Hendek Kurtuluş Mahallesinden

Kurtuluş Mahallesinden Merhum Mustafa Kamacı’nın kızı, Merhum Zekeriya ve Yahya Kamacı’nın ablası, Meryem Kamacı vefat etmiştir. Cenazesi bugün Kurtuluş Mahallesi Camiinde kılınacak İkindi namazına müteakip Kurtuluş Mahallesi Aile kabristanlığına defnedilecektir. Merhumeye Allah’tan rahmet yakınlarına ve acılı Ailesine başsağlığı dileriz.

Hendek Göksu köyü Çamlık Mahallesinden

Göksu köyü Çamlık Mahallesinden Merhum Kadem Atış’ın oğlu, Hilmi, Halit, Süleyman, Ali, Davut ve Şenol Atış’ın kardeşi, Recep Atış’ın amcası, Ahmet Atış vefat etmiştir. Cenazesi Bugün Göksu köyü Çamlık Mahallesi Camiinde kılınacak Öğle namazına müteakip Göksu köyü Çamlık Mahallesi Aile kabristanlığına defnedilecektir. Merhuma Allah'tan rahmet yakınlarına ve acılı Ailesine başsağlığı dileriz.

Hendek Göksu köyü Çamlık Mahallesinden vefat eden bireylerin yakınlarına Hendek Haber ailesi olarak başsağlığı ve sabır dileriz. Gün içerisinde gelen vefat haberleri ile ilgil, bize ulaşan cenaze haberlerini buradan güncel olarak ulaşa bilirsiniz...