Hendek Göksu Mahallesinden

Göksu Mahallesinden Merhum Osman At’ın oğlu, Merhum Hasan, Merhum Mevlüt, Ziya, Ziyaettin ve Mustafa At’ın babası, Kaşıkçı Muhammet At vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat 11:00’da Göksü Mahallesinde kılınacak cenaze namazının ardından Göksu Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhuma Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Hendek Karadere Mahallesinden

Karadere Mahallesinden Merhum Ramazan Top’un torunu, Besim ve Yusuf Top’un yeğeni, Nedim Top’un kızı, Buket Top vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat 12.00 ‘de Karadere Mahallesindeki hanesinde kılınacak cenaze namazının ardından Karadere Mahallesi Aile kabristanlğına defnedilecektir. Merhumeye Allah’tan Rahmet Yakınlarına Ve Acılı Ailesine Başsağlığı Dileriz

Hendek Kemaliye Mahallesinden

Kemaliye Mahallesinden Merhum Haydar Arslanoğlu’nun kızı, Merhum İbrahim Yeşilsancak’ın gelini, Ali ve Hakan Yeşilsancak’ın yengeleri, Servet Aslıbay’ın kayınvalidesi, Furkan ve Efe Yeşilsancak’ın anneleri, Süleyman Yeşilsancak’ın eşi, Fatma Yeşilsancak vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat 15:00’te Kemaliye Mahallesindeki hanesinde kılınacak cenaze namazının ardından İlçemiz Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhumeye Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Hendek Göksu Mahallesinde ,   Karadere Mahallesinde , Kemaliye Mahallesinde bugün vefat eden bireylerin yakınlarına Hendek Haber ailesi olarak başsağlığı ve sabır dileriz. Gün içerisinde gelen vefat haberleri ile ilgil, bize ulaşan cenaze haberlerini buradan güncel ulaşa olarak ulaşa bilirsiniz.