Hendek Yeni Mahalleden

Yeni Mahalleden Bilal Usda’nın babası, Dursun Çafoğlu’nun kayınpederi, Mustafa Usda vefat etmiştir. Cenazesi bugün Rasimpaşa Camiinde kılınacak Cuma namazına müteakip ilçemiz Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhuma Allahtan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Hendek Kemaliye Mahallesinden

Kemaliye Mahallesinden Merhum Ahmet Bayrakçı’nın ( Yirmibin ) kızı, Merhum Dr Cevdet Şahinli’nin eşi, Merhum eczacı Saim ve Diş hekimi Aydın Şahinli’nin annesi, Merhum Atilla ve Fadullah Bayrakçı, Mukaddes Kartal ve Mübeccel Özdemir’in ablası, Melahat Şahinli vefat etmiştir. Cenazesi bugün Büyük Camide kılınacak Cuma namazına müteakip İlçemiz Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhumeye Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Hendek Yukarı Hüseyinşeyh Mahallesinden

Yukarı Hüseyinşeyh Mahallesinden Turgut, Dursun ve İlçemiz esnaflarından fırıncı Ahmet Kol’un babası, Osman Kol vefat etmiştir. Cenazesi bugün Yukarı Hüseyinşeyh Mahallesi Camiinde kılınacak İkindi namazına müteakip Yukarı Hüseyinşeyh Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhuma Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Hendek Yeni Mahalleden , Hendek Kemaliye Mahallesinden , Hendek Yukarı Hüseyinşeyh Mahallesinden vefat eden bireylerin yakınlarına Hendek Haber ailesi olarak başsağlığı ve sabır dileriz. Gün içerisinde gelen vefat haberleri ile ilgil, bize ulaşan cenaze haberlerini buradan güncel olarak ulaşa bilirsiniz...