Hendek Sümbüllü Mahallesinden

Sümbüllü Mahallesinden Abidin Anılmış’ın eşi, Merhum Cafer Tarım’ın kızı, Kadriye Anılmış vefat etmiştir. Cenazesi bugün Büyük Camide kılınacak İkindi namazına müteakip İlçemiz Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhumeye Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Hendek Sarıdede Mahallesinden

Sarıdede Mahallesinden Merhum hacı İsmail Gürsel’in oğlu, Muhammet ve Ahmet Gürsel’in kardeşi, Erhan ve Gökhan Gürsel’in babası, İlçemiz esnaflarından Muammer Gürsel vefat etmiştir. Cenazesi bugün Sarıdede Mahallesindeki Hanesinde saat 13:00’de kılınacak cenaze namazının ardından İlçemiz Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhuma Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Hendek Bakacak Mahallesinden

Aslen Bakacak Mahallesinden olup Yeni Mahallede ikamet eden Merhum hacı Ahmet Sarı’nın torunu, Ali Sarı’nın oğlu, Bakacak Mahallesi Muhtarı Saffet Sarı’nın yeğeni, Kadem Sarı’nın ağabeyi, Ali Osman, Süleyman Ali Rıza ve Ali Muhammed Doru’nun yeğeni, Yılmaz Kaya’nın damadı, Sakarya Büyükşehir personeli Musa Sarı vefat etmiştir. Cenazesi bugün Yeni Mahalledeki Hanesinde saat 14:00’te kılınacak cenaze namazının ardından İlçemiz Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhuma Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Bakacak Mahallesinden vefat eden bireylerin yakınlarına Hendek Haber ailesi olarak başsağlığı ve sabır dileriz. Gün içerisinde gelen vefat haberleri ile ilgil, bize ulaşan cenaze haberlerini buradan güncel olarak ulaşa bilirsiniz...