Hendek Süleymaniye Mahallesinden

Aslen Süleymaniye Mahallesinden olup Yeni Mahallede ikamet eden Yavuz ve Oğuzhan Selim’in babası, Merhum bekçi Hakkı Selim’in kardeşi, Adil Selim’in ağabeyi, Yusuf, Yakup, Ali Rıza ve Hasan Akdoğan’ın eniştesi, Mustafa, Enbiya, Adnan, Ahmet, Yusuf, Ali, Şenol, Birol, Nurullah ve Hamdullah Akçay’ın dayısı emekli Başkomiser, İsmail Selim vefat etmiştir. Cenazesi bugün Süleymaniye Mahallesi Camiinde kılınacak ikindi namazına müteakip Süleymaniye Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhuma Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Hendek Bayraktepe Mahallesinden

Bayraktepe Mahallesinden Merhum İsmail Kıt’ın oğlu, İbrahim ve Ali Kıt’ın ağabeyi, Ferhan Kıt’ın amcası, Ziyafettin Hafif ve Osman Saral’ın kayınbiraderi, Hüsnü ve Zeki Bayrakoğlu’nun eniştesi, Mücahit Akarsu, Özer Gültekin ve sağlık memuru Ercan Bulut’un kayınpederi, Yaşar Kıt vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat 11.30’da hanesinden alınarak Yeni Camide kılınacak Öğle namazına müteakip İlçemiz Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhuma Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Hendek Pazarcık köyünden

Pazarcık köyünden Mehmet Koç’un babası, Muammer Uçar, Zekeriya Torunoğlu’nun kayınpederi, Ümit ve Emrah Uçar’ın dedesi, Selahattin Koç vefat etmiştir. Cenazesi bugün Öğle namazında Pazarcık köyü Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhuma Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.