Adapazarı’nda ikamet eden

Aslen Bayburtlu olup Adapazarı’nda ikamet eden Yusuf Bayram’ın babası, Fevzi Bayram’ın kayınpederi, Osman ve Orhan Bayram’ın dedesi, Halil İbrahim Bayram vefat etmiştir. Cenazesi bugün Adapazarı Emir Sultan Camiinde kılınacak Öğle namazına müteakip Hendek Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhuma Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Hendek Yeşilvadi Mahallesinden

Yeşilvadi Mahallesinden Merhum Rıfat Akdeniz’in oğlu, Yüksel, Hüseyin, Murat ve Serkan Akdeniz’in babası, Hayati ve Cavit Akdeniz’in amcasının oğlu, Burak Akdeniz’in dedesi, Yüksel Akdeniz vefat etmiştir. Cenazesi bugün Yeşilvadi Mahallesi Camiinde kılınacak İkindi namazına müteakip Yeşilvadi Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhuma Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz. Adres: Yeşilvadi mah. Cami yanı.

Hendek Kargalıyeniköy Mahallesinden

Kargalıyeniköy Mahallesinden Merhum Mustafa Çoruh’un oğlu, Selami, İslami, Münir, Ekrem ve Mustafa Çoruh’un babası, Ali Çoruh vefat etmiştir. Cenazesi bugün Kargalıyeniköy Mahallesi Camiinde kılınacak Öğle namazına müteakip Kargalıyeniköy Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhuma Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz. Adres: Kargalıyeniköy mah.Merkez.

Hendek Yeşilvadi Mahallesinden , Kargalıyeniköy Mahallesinden bireylerin yakınlarına Hendek Haber ailesi olarak başsağlığı ve sabır dileriz. Gün içerisinde gelen vefat haberleri ile ilgil, bize ulaşan cenaze haberlerini buradan güncel olarak ulaşa bilirsiniz...