Hendek Eskibıçkı Mahallesinden

Aslen Eskibıçkı Mahallesinden Şeref, Şenol, Şükrü, Ali, Yaşar ve Muhittin Ataç’ın ağabeyi, Ayhan ve İrfan Ataç’ın babası, fırıncı Selahattin Ataç vefat etmiştir. Cenazesi bugün İlçemiz Aile Kabristanlığında Saat 16:00’da kılınacak cenaze namazının ardından İlçemiz Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhuma Allah’tan rahmet acılı ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Hendek Çağlayan Mahallesinden

Çağlayan Mahallesinden Merhum hacı Yusuf Birinci’nin oğlu, Mehmet ve Merhum Settar Birinci’nin kardeşi, Şanser Semirli’nin dayısı, hacı Minür Birinci vefat etmiştir. Cenazesi bugün Çağlayan Mahallesinde Saat 16:00’da kılınacak cenaze namazının ardından Çağlayan Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhuma Allah’tan rahmet acılı ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Hendek Uzuncaorman Mahallesinden

Uzuncaorman Mahallesinden taksici esnaflarından Ersin Duman’ın (şargaliya) annesi, İlkin ve Nihal Gülhan’ın anneleri, Yasin Duman’ın (şargaliya) babaannesi, Pakize Duman vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat 15:30’da Uzuncaorman Mahallesinde kılınacak cenaze namazının ardından Uzuncaorman Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhumeye Allah’tan rahmet acılı ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Hendek Kırktepe Mahallesinden

Kırktepe Mahallesinden Mecit, Dursun Ali ve Hüseyin Uzunoğlu’nun kardeşi, Davut, Mustafa, Zeki ve Kemal Uzunoglu’nun amcaları, Ali Uzunoğlu’nun babası, Hamit Uzunoğlu, vefat etmiştir. Cenazesi bugün Kırktepe Mahallesinde Saat 14.30 kılınacak cenaze namazının ardından Kırktepe Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhuma Allah’tan rahmet acılı ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Hendek Sümbüllü Mahallesinden

Sümbüllü Mahallesinden Merhum Cafer Çolak’ın oğlu, Onur ve Cafer Çolak’ın babaları, Tahir Çolak vefat etmiştir. Cenazesi bugün Sümbüllü Mahallesinde Saat 14:00’te Kılınacak cenaze namazını ardından Sümbüllü Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhuma Allah’tan rahmet acılı ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Hendek Uzuncaorman Mahallesinden , Kırktepe Mahallesinden, Sümbüllü Mahallesinden vefat eden aile yakınlarına Hendek Haber ailesi olarak başsağlığı ve sabır dileriz. Gün içerisinde gelen vefat haberleri ile ilgil, bize ulaşan cenaze haberlerini buradan güncel ulaşa olarak ulaşa bilirsiniz.