Hendek Aksu Mahallesinden

İlçemiz Aksu Mahallesinden olup Beyköy Mahallesinde ikamet eden Merhum İlyas Geçin’in eşi, Merhum Hikmet, Selahattin, Ahmet ve Belediyemiz personeli Metin Geçin’in annesi, Osman Güniken ve Süleyman Kara’nın kayınvalidesi, Fatma Geçin vefat etmiştir. Cenazesi bugün Beyköy Mahallesi Camiinde kılınacak Cuma namazına müteakip Beyköy Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhumeye Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.


Hendek Çamlıca Yeşiller Mahallesinden 

Çamlıca Yeşiller Mahallesinden Merhum Mustafa Dündar’ın oğlu, Merhum Fahri Dündar’ın kardeşi, Muharrem Dündar’ın ağabeyi, Ali Menteş’in dünürü, Cengiz Menteş’in kayınpederi, Halil, Berber Vasfi ve Yakup Dündar’ın babası, Ahmet Dündar vefat etmiştir. Cenazesi bugün Çamlıca Mahallesi Camiinde kılınacak Cuma namazına müteakip Çamlıca Yeşiller Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhuma Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.


Hendek Yeni Mahalleden

Yeni Mahalleden Avukat Cevher Bostancı’nın eşi, Bengü ve Burak Bostancı’nın annesi, Ferdi Üstüner’in kız kardeşi, Ceyda ve Cahit Üstüner’in halası, Taylan, Ata, Bostancı, Süleyman, Zerrin, Nergis, Hasan ve Şevket Kundakçı, Kemal Kahvecioğlu, Zişan ve Dilek Bostancı’nın yengesi, Ayşe Ferda Bostancı vefat etmiştir. Cenazesi bugün Yeni Mahalle Beştepeler Caddesi Arzu Bloklarındaki hanesinden saat 12’de alınarak Büyük Camiye getirilecek kılınacak Cuma namazına müteakip ilçemiz Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhumeye Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Hendek Yeni Mahalleden,  Çamlıca Yeşiller Mahallesinden , Aksu Mahallesinden  vefat eden bireylerin yakınlarına Hendek Haber ailesi olarak başsağlığı ve sabır dileriz. Gün içerisinde gelen vefat haberleri ile ilgil, bize ulaşan cenaze haberlerini buradan güncel olarak ulaşa bilirsiniz...