Hendek Dereboğazı Mahallesinden

Dereboğazı Mahallesinden Merhum hacı Ömer Çakmak’ın gelini, Rahmi Çakmak’ın eşi, Timur ve Tayfun Çakmak’ın annesi, Ömer, Zafer, Şadan ve Şenol Çakmak’ın yengesi, Nadide Çakmak vefat etmiştir. Cenazesi bugün Dereboğazı Mahallesi Doğan Caddesindeki hanesinde saat 11:30’da kılınacak cenaze namazının ardından İlçemiz Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhumeye Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Hendek Dereboğazı Mahallesinden

Dereboğazı Mahallesinden Merhum Mehmet Bayındır’ın kızı, Emine, Davut, Behçet, Şuayip, Cavit ve Erdoğan Bayındır’ın ablası, Hasan Sefa’nın eşi, Ali ve Safiye Sefa’nın annesi, Nebiye Sefa vefat etmiştir. Cenazesi bugün Yeni Camide kılınacak Öğle namazına müteakip Süleymaniye Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir.

Hendek Yeni Mahalleden

Yeni Mahalleden Ziraat Bankasından emekli Merhum Ömer Güleryüz’ün eşi, Erhan, Burhan, Erkan ve Serkan Güleryüz’ün annesi, Ayşe Güleryüz vefat etmiştir. Cenazesi bugün Büyük Camide kılınacak Öğle namazına müteakip İlçemiz Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhumeye Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Hendek Dereboğazı Mahallesinden , Hendek Yeni Mahalleden vefat eden bireylerin yakınlarına Hendek Haber ailesi olarak başsağlığı ve sabır dileriz. Gün içerisinde gelen vefat haberleri ile ilgil, bize ulaşan cenaze haberlerini buradan güncel olarak ulaşa bilirsiniz...