Hendek Rasimpaşa Mahallesinde

Aslen Pazarcık Köyünden olup Rasimpaşa Mahallesinde ikamet eden Bekir Beslan’ın eşi, Enver, Sadık, Ertan ve Ali Beslan’ın anneleri, Talip ve Murat Beslan’ın kayınvalidesi, Hacer Beslan vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat 12:00’de Rasimpaşa Mahallesindeki hanesinde kılınacak cenaze namazının ardından Pazarcık Köyü Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhumeye Allah’tan rahmet acılı ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Yeşilyayla Bıçkı Köyünden

Yeşilyayla Bıçkı Köyünden (kocba) Ferhan ve merhum Fahri’nin ağabeyleri, Bahtım ve Evren’in babaları, Şeref Başkoç (kocba) vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat 12:00’de Yeşilyayla köyünde kılınacak cenaze namazının ardından Yeşilyayla Köyü Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhuma Allah’tan rahmet acılı ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Hendek Rasimpaşa Mahallesinde , Yeşilyayla Bıçkı Köyünden  vefat eden aile yakınlarına Hendek Haber ailesi olarak başsağlığı ve sabır dileriz. Gün içerisinde gelen vefat haberleri ile ilgil, bize ulaşan cenaze haberlerini buradan güncel ulaşa olarak ulaşa bilirsiniz.