Hendek Büyükdere Mahallesinden

Büyükdere Mahallesinden, Adem ve Merhum Selahattin Güler’in babası, Halim ve emekli posta memuru Hasan Güler'in amcası, Mahmut ve Hamit Güler, Faruk ve Fatih Ocak’ın dedesi, İbrahim Güler vefat etmiştir. Cenazesi bugün Büyükdere Mahallesi Camiinde kılınacak öğle namazına müteakip Büyükdere Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhuma Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Hendek Sivritepe Mahallesinden

Sivritepe Mahallesinden Merhum Osman Kırış’ın oğlu, Cihat Kırış’ın ağabeyi, Osman Kırış’ın babası, hacı Bilal Sayın’ın damadı, İlçemiz esnaflarından Ahmet ve Muammer Sayın’ın eniştesi, Şahin Gevher’in bacanağı, Cihan Kırış vefat etmiştir. Cenazesi bugün Merkez Büyük Cami’de kılınacak öğle namazına müteakip Sivritepe Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Cenazeye gitmek isteyenler için Merkez Büyük Cami önünden araç kaldırılacaktır. Merhuma Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Hendek Büyükdere Mahallesinden , Sivritepe Mahallesinden vefat eden bireylerin yakınlarına Hendek Haber ailesi olarak başsağlığı ve sabır dileriz. Gün içerisinde gelen vefat haberleri ile ilgil, bize ulaşan cenaze haberlerini buradan güncel olarak ulaşa bilirsiniz...