Hendek Kırktepe Mahallesinden

Kırktepe Mahallesinden Muzaffer Uzun’un yengesi, Şevki, İsmet ve Mustafa Uzun’un annesi, Erdinç, Sezer, Ahmet, Ümit ve Uğur Uzun’un babaannesi, Müzeyyen Uzun vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat 11.00’de Başpınar Mahallesindeki hanesinden alınarak Kırktepe Mahallesi Camiinde kılınacak Öğle namazına müteakip Kırktepe Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhumeye Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Hendek Çamlıca Mahallesinden 

Çamlıca Mahallesinden Belediyemizden Emekli Şenol Abrak’ın babası, Bahattin Abrak vefat etmiştir. Cenazesi bugün Çamlıca Yeşiller Mahallesi Camiinde kılınacak Öğle namazına müteakip Çamlıca Yeşiller Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhuma Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Hendek Kırktepe Mahallesinden,  Çamlıca Mahallesinden vefat eden bireylerin yakınlarına Hendek Haber ailesi olarak başsağlığı ve sabır dileriz. Gün içerisinde gelen vefat haberleri ile ilgil, bize ulaşan cenaze haberlerini buradan güncel olarak ulaşa bilirsiniz...