Hendek Akova Mahallesinden

Akova Mahallesinden Merhum Yılmaz Gediağaç’ın kızı, Yüksel, Ercan, Süleyman ve Erdal Gediağaç’ın kardeşi, İbrahim Yılmaz’ın eşi, İlker Yılmaz’ın annesi, Fadime Yılmaz vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat 13:00’de Akova Mahallesinde kılınacak cenaze namazının ardından Akova Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhumeye Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Hendek Hicriye Mahallesinden

Hicriye Mahallesinden Merhum Şevket ve Mustafa Yeğin’in kardeşi, Ali, Mehmet ve Servet Yeğin’in babası, Resul ve Recep Yeğin’in dedesi, Ferhan Atabek’in kayınpederi, Yusuf Yeğin vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat 17:00’de Hicriye Mahallesinde kılınacak cenaze namazının ardından Hicriye Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhuma Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Hicriye Mahallesinden vefat eden bireylerin yakınlarına Hendek Haber ailesi olarak başsağlığı ve sabır dileriz. Gün içerisinde gelen vefat haberleri ile ilgil, bize ulaşan cenaze haberlerini buradan güncel olarak ulaşa bilirsiniz...