Hendek Nuriye Mahallesinden

Nuriye Mahallesinden İsmail Sepetçioğlu’nun oğlu, Ferdi, Coşkun ve Ferit Sepetçioğlu’nun ağabeyi, Fatih Sepetçioğlu’nun babası, Mustafa Sepetçioğlu vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat 16.30 ‘da Nuriye Mahallesi Aile Kabristanlığında kılınacak Cenaze namazına müteakip defnedilecektir. Merhuma Allahtan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Hendek Akova Mahallesinden

Aslen Gümüşova İlçesinden olup Akova Mahallesinde ikamet eden Merhum Nezaket Yüksel’in eşi, Gülüzar Yüksel’in babası, Merhum Rasim, Yakup, İshak, Hasan ve Hüseyin Nazlı’nın eniştesi, Hacı Mehmet Yüksel vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat 14.00’de Gümüşova Kıyı köyü Camiinde kılınacak cenaze namazına müteakip Kıyı köyü Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhuma Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz. Adres: Gümüşova Kıyı köyü merkez.

Hendek Akova Mahallesinden vefat eden bireylerin yakınlarına Hendek Haber ailesi olarak başsağlığı ve sabır dileriz. Gün içerisinde gelen vefat haberleri ile ilgil, bize ulaşan cenaze haberlerini buradan güncel olarak ulaşa bilirsiniz...