Hendek Lütfiyeköşk Mahallesinden

Aslen Lütfiyeköşk Mahallesinden olup Rasimpaşa Mahallesinde ikamet eden Merkez Camii İmamı Metin Dural’ın babası, Sarıdede Camii imamı Emre Dural’ın dedesi, Ekrem Kılıçal’ın kayınpederi, Hacı Servet Dural vefat etmiştir. Cenazesi bugün İlçemiz Aile Kabristanlığında Saat 16:00’da kılınacak cenaze namazının ardından İlçemiz Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhuma Allah’tan rahmet acılı ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Hendek Yeşilvadi Mahallesinden

Yeşilvadi Mahallesinden Merhum Ömer ve Hüseyin Başkurt’un kardeşi, Bilal Başkurt’un Ağabeyi, Musa, Hidayet ve Yalçın Başkurt’un amcaları, Erdoğan Başkurt’un babası, İbrahim Başkurt vefat etmiştir. Cenazesi bugün Yeşilvadi Mahallesinde Saat 14:00’te kılınacak cenaze namazının ardından Yeşilvadi Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhuma Allah’tan rahmet acılı ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Hendek Mahmutbey Mahallesinde

Mahmutbey Mahallesinden Merhum Muammer Turan’ın eşi, (oktorbacı) Yasemin Eşme, Semra Uzun, Sema Çizer, Esma Akduman’ın anneleri, Mustafa Eşme, Kenan Çizer, Mustafa Uzun ve Hasan Akduman’ın kayınvalideleri, Behiç Turan’ın yengesi, Serkan Eşme ve Berk Akduman’ın anaannesi vefat etmiştir. Cenazesi bugün Mahmutbey Mahallesinde Saat 14:00’te kılınacak cenaze namazının ardından İlçemiz Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhumeye Allah’tan rahmet acılı ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Hendek Yeşilvadi Mahallesinden,  Mahmutbey Mahallesinde vefat eden aile yakınlarına Hendek Haber ailesi olarak başsağlığı ve sabır dileriz. Gün içerisinde gelen vefat haberleri ile ilgil, bize ulaşan cenaze haberlerini buradan güncel ulaşa olarak ulaşa bilirsiniz.