Hendek Rasimpaşa Mahallesinde

Aslen Dededüzü köyünden olup İlçemiz Rasimpaşa Mahallesinde ikamet eden Merhum Mehmet Güllü’nün torunu, Merhum İsmet Güllü’nün oğlu, Adil, Nadir, Hikmet, Şemsi Güllü’nün yeğeni, İlçemiz esnaflarından Engin, Ergün ve Sezgin Güllü’nün amcasının oğlu, Umut, Metehan ve Muhammet Güllü’nün babası, Mehmet Güllü’nün ağabeyi, Mevlüt Güllü vefat etmiştir. Cenazesi bugün Eseler Camiinde kılınacak Cuma namazına müteakip Kazımiye Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhuma Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Hendek Karadere Mahallesinden

Karadere Mahallesinden Merhum Veysel Elmas’ın oğlu, Hayrettin, Hasan, Mustafa ve Ahmet Elmas’ın ağabeyi, Murat Elmas’ın babası, Nizamettin Elmas vefat etmiştir. Cenazesi bugün Karadere Camiinde kılınacak Cuma namazına müteakip Karadere Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhuma Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Hendek Rasimpaşa Mahallesinde , Hendek Karadere Mahallesinden vefat eden bireylerin yakınlarına Hendek Haber ailesi olarak başsağlığı ve sabır dileriz. Gün içerisinde gelen vefat haberleri ile ilgil, bize ulaşan cenaze haberlerini buradan güncel olarak ulaşa bilirsiniz...