Hendek Yayalar Mahallesinden

Yayalar Mahallesinden Hasan Ali, Musa ve Şenol Ayar’ın babaları, Necati, Osman ve Süleyman Ayar’ın ağabeyleri, Halil İbrahim Ayar vefat etmiştir. Cenazesi bugün Saat 11:00‘de Yayalar Mahallesinde kılınacak cenaze namazının ardından Yayalar Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhuma Allah’tan rahmet acılı ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Hendek Esentepe Mahallesinden

Aslen İlçemiz Esentepe Mahallesinden Olup İstanbul Bayrampaşa’da ikamet eden Merhum Cemal Uzun’un oğlu, İsmail, Selim, Selçuk  ve Kerim Uzun’un kardeşleri, Hacı Ali, Süleyman, Temel, Necati Ahmet ve Turan Uzun ‘un amcasının oğlu, Şaban ve Ekrem Özel’in ablasının oğlu, Kenan Uzun vefat etmiştir. Cenazesi bugün Saat 15:00‘de Esentepe Mahallesinde kılınacak Cenaze namazının ardından  Esentepe Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhuma Allah’tan rahmet acılı ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Hendek Yayalar Mahallesinden , Esentepe Mahallesinden bugün vefat eden bireylerin yakınlarına Hendek Haber ailesi olarak başsağlığı ve sabır dileriz. Gün içerisinde gelen vefat haberleri ile ilgil, bize ulaşan cenaze haberlerini buradan güncel ulaşa olarak ulaşa bilirsiniz.

Hendek Yeni Mahalleden

Yeni Mahalleden Mehmet İnci’nin eşi, 25. Dönem Milletvekili Ali İnci Mahmut ve Halit İnci’nin yengeleri, Nevzat Şeker, Kamil Duygu, Sabahattin Nalbant, Metin Elliiki ve Özcan Nalbant’ın kayınvalideleri, vefat etmiştir. Cenazesi bugün Yeni Mahalle Selimiye Camii Karşısındaki hanesinde saat 16:00’da kılınacak cenaze namazının ardından İlçemiz Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhumeye Allah’tan rahmet acılı ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.