Hendek İkbaliye Mahallesinden

İkbaliye Mahallesinden Merhum Ömer Şenler’in oğlu, Merhum Mevlüt Şenler’in kardeşi, İbrahim Şenler’in ağabeyi, Hasan ve Cemil Şenler’in amcası, Fahrettin ve İsmail Çamur’un dayısı, Ahmet Şenler vefat etmiştir. Cenazesi bugün İkbaliye Mahallesi Aile Kabristanlığında saat 14:30’da kılınacak cenaze namazının ardından İkbaliye Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhuma Allah’tan rahmet acılı ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Hendek Bayraktepe Mahallesinden

Bayraktepe Mahallesinden Osman ve Ali Aygın’ın annesi,  Zekiye Aygın vefat etmiştir. Cenazesi bugün Kızılüzüm köyünde saat 11:00’da kılınacak cenaze namazının ardından Kızılüzümköyü Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhumeye Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Hendek Bayraktepe Mahallesinden

Aslen Pazarcık Köyünden olup, Bayraktepe Mahallesinde ikamet eden, Hacı Asım Beslen’in oğlu, Merhum Zühtü, Merhum Mehmet, Merhum Celal ve Ahmet Beslen’in kardeşi, Beşir ve Sezai Beslen’in babası, Gül Kooperatif Başkanı İhsan Kaplan ve Erdol Demir’in kayınpederi Ali Beslen vefat etmiştir. Cenazesi bugün Pazarcık köyünde saat 12:00’da kılınacak cenaze namazının ardından Pazarcıkköyü Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhuma Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Hendek Bayraktepe Mahallesinden vefat eden aile yakınlarına Hendek Haber ailesi olarak başsağlığı ve sabır dileriz. Gün içerisinde gelen vefat haberleri ile ilgil, bize ulaşan cenaze haberlerini buradan güncel ulaşa olarak ulaşa bilirsiniz.