Hendek Çamlıca Mahallesinden

Çamlıca Mahallesinden Merhum Osman Özge’nin oğlu, Nafiz, Halil ve Merhum Ahmet Özge’nin kardeşi, İbrahim, Metin ve Reyhan Özge’nin babası, İbrahim Özge vefat etmiştir. Cenazesi bugün Çamlıca Mahallesinde kılınacak öğle namazına müteakip Çamlıca Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhuma Allah’tan rahmet acılı ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Hendek Yeni Mahalleden

Yeni Mahalleden Merhum İbrahim Portakal’ın oğlu, Emekli öğretmen Dilhan Portakal’ın eşi, Esin ve Elif Portakal’ın babası, Murat Levent ve Bayram Karaoğlu’nun kayınpederi, Emekli Ziraat teknisyeni Nihat Portakal vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat 11:30’da Yeni Mahalledeki hanesinde kılınacak cenaze namazının ardından İlçemiz Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhuma Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Hendek Yeni Mahalleden vefat eden bireylerin yakınlarına Hendek Haber ailesi olarak başsağlığı ve sabır dileriz. Gün içerisinde gelen vefat haberleri ile ilgil, bize ulaşan cenaze haberlerini buradan güncel olarak ulaşa bilirsiniz...