Hendek Yeşilvadi Mahallesinden

Aslen Yeşilvadi Mahallesinden olup İstanbul’da ikamet eden Merhum Sami Oduncu’nun kayınbiraderi, Metin ve İshak Oduncu’nun dayısı, Ahmet Cevher vefat etmiştir. Cenazesi bugün Yeni Camide kılınacak Cuma namazına müteakip Yeşilvadi Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhuma Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz. Not: Cenaze Hastane morgundan Yeni Camiye gelecek. Yeşilvadi mahallesine defnedilecek.

Hendek Esentepe Mahallesinden

Aslen Esentepe Mahallesinden olup Adapazarında ikamet eden Merhum Davut Pehlevan’ın kızı, Avni Abay’ın eşi, Alican Abay’ın annesi, Hasan Pehlevan’ın kardeşi, Serkan ve Özkan Pehlevan’ın halası, Bahriye Abay vefat etmiştir. Cenazesi bugün Adapazarı Sezginler Camiinde kılınacak Cuma namazına müteakip Adapazarı Emirdağ Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhumeye Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz. Adres:Adapazarı. Merkez Fethiye cami karşısı. Yorgalar mezarı yanı.

Hendek Süleymaniye Mahallesinden

Süleymaniye Mahallesinden Merhum Mustafa Aksakal’ın eşi, Merhum Süleymaniye eski muhtarı Nuri, Sadık ve Ali Aksakal’ın yengesi, Cemal Aksakal’ın annesi, Nuriye Aksakal vefat etmiştir. Cenazesi bugün Süleymaniye Mahallesi Camiinde kılınacak Cuma namazına müteakip Süleymaniye Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhumeye Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz. Adres: Süleymaniye mah. Merkez.

Hendek Yeşilvadi Mahallesinden , Esentepe Mahallesinden , Süleymaniye Mahallesinden vefat eden bireylerin yakınlarına Hendek Haber ailesi olarak başsağlığı ve sabır dileriz. Gün içerisinde gelen vefat haberleri ile ilgil, bize ulaşan cenaze haberlerini buradan güncel olarak ulaşa bilirsiniz...