Hendek Sarıdede Mahallesinden

Sarıdede Mahallesinden Kemal, Mehmet Ali ve Neşat Sari’nın babası, Osman, Musa ve Turan Sari’nın amcası, Ali Sari vefat etmiştir. Cenazesi bugün Saat 16:00’da Sarıdede Mahallesindeki hanesinde kılınacak cenaze namazının ardından İlçemiz Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhuma Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Hendek Başpınar Mahallesinden

Başpınar Mahallesinden Merhum Hacı Osman Nuri ve Merhume Hayriye Çürüksulu’nun oğlu, Hacı Rüştü Çürüksulu’nun yeğeni, Merhum Fuat Çürüksulu, Süheyla Atabek, Ferhan ve Hasan Çürüksulu’nun kardeşi , Osman Nuri ve Ömer Nuri Çürüksulu’nun babası, Hacı Semiha Çürüksulu’nun eşi, Hacı Güneri Çürüksulu vefat etmiştir. Cenazesi bugün Başpınar Mahallesi Remzi efendi caddesindeki hanesinde saat 14:00’da kılınacak cenaze namazının ardından İlçemiz Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhuma Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Hendek Başpınar Mahallesinden  bugün vefat eden bireylerin  yakınlarına Hendek Haber ailesi olarak başsağlığı ve sabır dileriz. Gün içerisinde gelen vefat haberleri ile ilgil, bize ulaşan cenaze haberlerini buradan güncel ulaşa olarak ulaşa bilirsiniz.