Hendek Kazimiye Mahallesinden

Kazimiye Mahallesinden Tekelden Emekli Şahsine Öter’in gelini, Erhan Öter’in eşi, Sercan, Şule ve Melike Öter’in annesi, Hanife Öter vefat etmiştir. Cenazesi bugün Kazimiye Mahallesindeki hanesinde saat 12:00’da kılınacak cenaze namazının ardından Kazimiye Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhumeye Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Hendek Yarıca Mahallesinde

Aslen Giresun Görele’li olup Yarıca Mahallesinde ikamet eden Şeref, Yakup, Semih, Mehmet ve Metin Eyibil’in babaları, Süleyman Eyibil vefat etmiştir. Cenazesi bugün Yarıca Mahallesinde saat 14:00’te kılınacak cenaze namazının ardından Yarıca Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhuma Allah’tan rahmet acılı ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Hendek Kazimiye Mahallesinden , Yarıca Mahallesinde vefat eden aile yakınlarına Hendek Haber ailesi olarak başsağlığı ve sabır dileriz. Gün içerisinde gelen vefat haberleri ile ilgil, bize ulaşan cenaze haberlerini buradan güncel ulaşa olarak ulaşa bilirsiniz.