Hendek Kazımiye Mahallesinden

Aslen Kazımiye Mahallesinden olup İzmitte ikamet eden Merhum (Alişan), Muhammet Güher’in eşi, Yüksel Güher’in annesi, Yaşar Akbulut’un kardeşi, Nazmiye Güher vefat etmiştir. Cenazesi bugün Kazımiye Mahallesinde saat 16.00'da kılınacak cenaze namazına müteakip Kazımiye Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhumeye Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Uzuncaorman Mahallesinden

Uzuncaorman Mahallesinden (ahba) Yaman ve Fatma Akdoğan’ın kardeşi, Uluhan Akdoğan’ın babası, Çetin Akdoğan (ahba) vefat etmiştir. Cenazesi bugün Uzuncaorman Mahallesi Camiinde kılınacak İkindi namazına müteakip Uzuncaorman Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhuma Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Hendek Çamlıca Yeşiller Mahallesinden

Çamlıca Yeşiller Mahallesinden İstiklal Gazisi Merhum Mahmut Kardeş’in oğlu, Merhum Mehmet Kardeş’in kardeşi, Fatih ve Ümit Kardeş’in babası, Ahmet Kardeş vefat etmiştir. Cenazesi bugün Çamlıca Yeşiller Mahallesi Camiinde kılınacak Cuma namazına müteakip Çamlıca Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhuma Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Hendek Kargalıyeniköy Mahallesinden

Kargalıyeniköy Mahallesinden börekçi Kenan ve Kemal Coşkun’un babası, Sadık Coşkun’un dedesi, Nezih Erer’in kayınpederi, Harun Coşkun vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat 11’de Tepecikte ki hanesinden alınarak Kargalıyeniköy Camisinde kılınacak Cuma namazına müteakip Kargalıyeniköy Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhuma Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Hendek Bayraktepe Mahallesinden

Aslen Bayraktepe Mahallesinden olup Adapazarında ikamet eden Merhum Yeşiller Cami imamı Mecit Erenol’un oğlu, Serdar Erenoğlu’nun babası, Merhum Hamit ve Ümit Erenoğlu’nun ağabeyi, Şükriye Küreyen’in kardeşi, Kerim, İhsan ve Dilek Erenoğlu’nun amcası, Koca Mehmet Erenol vefat etmiştir. Cenazesi bugün Büyük Camide kılınacak Cuma namazına müteakip ilçemiz Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhuma Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Hendek Çamlıca Yeşiller Mahallesinden , Kargalıyeniköy Mahallesinden , Bayraktepe Mahallesinden vefat eden bireylerin yakınlarına Hendek Haber ailesi olarak başsağlığı ve sabır dileriz. Gün içerisinde gelen vefat haberleri ile ilgil, bize ulaşan cenaze haberlerini buradan güncel olarak ulaşa bilirsiniz...