Hendek Kazımiye Mahallesinden

Kazımiye Mahallesinden Duygu, Dursun ve Turgut Sakin’in babaları Tekelden emekli Sait SAKİN vefat etmiştir. Cenazesi bugün Cuma namazına müteakiben Kazımiye Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhuma Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Hendek Yeni Mahalleden

Yeni Mahalleden Tosyalı Mehmet Karagözlü ’nün damadı, Hasan ve Hüseyin Karagözlü ‘nün enişteleri, Erhan ve Orhan Karagözlü ’nün babaları, Mükerrem Karagözlü ‘nün eşi Osman Akboyun’unun dünürü, Ali İhsan Karagözlü vefat etmiştir. Cenazesi bugün Rasimpaşa Camiinde kılınacak ikindi namazına müteakip ilçemiz Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhuma Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Hendek Güldibi Mahallesinden

Güldibi Mahallesinden Merhum Terzi Yusuf'un torunu, Merhum Burhan Taşkın'ın oğlu, Merhum Ferhan ve Yücel Taşkın’ın yeğeni, Muhammet Taşkın'ın amcasının oğlu, Nejla, Zehra, Firdevs ve Tuğba Taşkının abileri Yusuf Taşkın vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat 18.00 de Mahmutbey Mahallesi Osman Yılmaz Caddesindeki hanesinde kılınacak cenaze namazına müteakip Hendek Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhuma Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Hendek Kazımiye Mahallesinden,  Hendek Yeni Mahalleden vefat eden bireylerin yakınlarına Hendek Haber ailesi olarak başsağlığı ve sabır dileriz. Gün içerisinde gelen vefat haberleri ile ilgil, bize ulaşan cenaze haberlerini buradan güncel olarak ulaşa bilirsiniz...