Balıklıihsaniye Mahallesinden

Balıklıihsaniye Mahallesinden  Kemal Bayraktar'ın eşi, Recep, Mehmet, Cemal, Saim ve Muhammet Bayraklı'nın annesi, Şerefnaz Bayraklı vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat 11:00'da Balıkihsaniye Mahallesi'ndeki hanesinde kılınacak cenaze namazının ardından Balıklıihsaniye Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhumeye Allah'tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Hendek Yeni Mahalleden

Yeni Mahalleden Hacı Ömer Bilgin'in kızı, Merhum Yalçın, İsmail, Rıfat, Ömer ve Burhan Yelken'in annesi, Ayhan Yaşa'nın kayınvalidesi, Merhum Gazcı Osman Yelken'in eşi, Maliye Yelken vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat 12:00'da Yeni Mahalledeki hanesinde kılınacak cenaze namazının ardından İlçemiz Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhumeye Allah'tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Balıklıihsaniye Mahallesinden  , Hendek Yeni Mahalleden vefat eden bireylerin yakınlarına Hendek Haber ailesi olarak başsağlığı ve sabır dileriz. Gün içerisinde gelen vefat haberleri ile ilgil, bize ulaşan cenaze haberlerini buradan güncel ulaşa olarak ulaşa bilirsiniz.