Hendek Bayraktepe Mahallesinden

Bayraktepe Mahallesinden Yaşar Bilican’ın eşi, Rüstem, Kenan ve Hilmi Bilican’ın annesi, Rıdvan Bilican’ın yengesi, İbrahim ve İsmail Kartal’ın anneannesi, Sultan Bilican vefat etmiştir. Cenazesi bugün Büyük Camide kılınacak İkindi namazına müteakip İlçemiz Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhumeye Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz. Adres: Bayraktepe mah. Muzaffer Sofuoğlu cad. no:162 Bilican doğrama atölyesi yanı.

Hendek Dikmen Mahallesinden

Aslen Dikmen Mahallesinden olup Kemaliye Mahallesinde ikamet eden İlyas Pelen’in kızı, Bekir, Yusuf ve Kerimcan Korkmaz’ın annesi, Adem ve Merhum Kerim Pelen’in ablası, eski hendek esnaflarından, Emine Pelen vefat etmiştir. Cenazesi bugün Büyük Camide kılınacak İkindi namazına müteakip İlçemiz Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhumeye Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz. Adres:Kemaliye mah.üniversite cad.yemen kahvesi karşısı.

Hendek Dikmen Mahallesinden vefat eden bireylerin yakınlarına Hendek Haber ailesi olarak başsağlığı ve sabır dileriz. Gün içerisinde gelen vefat haberleri ile ilgil, bize ulaşan cenaze haberlerini buradan güncel olarak ulaşa bilirsiniz...