Hendek Kargalıyeniköy Mahallesinden

Kargalıyeniköy Mahallesinden Merhum Nizam Eryiğit’in oğlu, Behiç Eryiğit’in kardeşi, Osman Horoz’un eniştesi, İsmail ve Murat Eryiğit’in babası, Muhammet Eryiğit’in amcası, Behçet Eryiğit vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat 17:00’de Kargalıyeniköy Mahallesinde kılınacak cenaze namazının ardından Kargalıyeniköy Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhuma Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Hendek Türbeköy Mahallesinden

Türbeköy Mahallesinden Sabri Karataş’ın oğlu, Sefa Karataş’ın babası, Abdullah Karataş vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat 13:00’de Türbeköy Mahallesinde kılınacak cenaze namazının ardından Türbeköy Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhuma Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Hendek Lütfiyeköşk Mahallesinden

Lütfiyeköşk Mahallesinden Merhum İlyas Sever’in oğlu, Merhum Rafet ve Muhammed Sever’in kardeşi, Merhum Hulusi Usanmaz’ın damadı, Şükrü ve Mehmet Usanmaz’ın eniştesi, Recep Turan, Selim Yelken ve İbrahim Defne’nin kayınpederi, Emekli Polis Memuru Ahmet Sever vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat 11:00’da Başpınar Mahallesindeki hanesinden alınarak Lütfiyeköşk Mahallesine getirilecek kılınacak cenaze namazının ardından Lütfiyeköşk Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhuma Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Hendek Başpınar Mahallesinden

Başpınar Mahallesinden Merhum Kahya Recep Savaşlıoğlu’nun eşi, Mehmet ve Adem Savaşlıoğlu’nun annesi, Harbi Kılıç’ın kayınvalidesi, Tekelden emekli Nazire Savaşlıoğlu vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat 11:00’da Başpınar Mahallesindeki hanesinde kılınacak cenaze namazının ardından İlçemiz Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhumeye Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

Lütfiyeköşk Mahallesinden ,  Başpınar Mahallesinden vefat eden bireylerin yakınlarına Hendek Haber ailesi olarak başsağlığı ve sabır dileriz. Gün içerisinde gelen vefat haberleri ile ilgil, bize ulaşan cenaze haberlerini buradan güncel olarak ulaşa bilirsiniz...