Hendek Kazımiye Mahallesinden 

Kazımiye Mahallesinden Necmi ve Hüseyin Cogaş’ın ağabeyi, Ergün, Erdinç, Erol ve Şenol’un babası, öğretmen Recep İnançlı’nın dayısı, Hasan, İbrahim, Gökhan, Murat ve Şükrü Cogaş’ın amcası, Merhum Hikmet ve Merhum Necdet Cogaş’ın kardeşi, Cevat Cogaş vefat etmiştir. Cenazesi bugün Kazımiye Mahallesi Camiinde kılınacak İkindi namazına müteakip Kazımiye Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhuma Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz. Adres: Kazımiye mah. Apşalar sk.

Hendek Başpınar Mahallesinden

Aslen Başpınar Mahallesinden olup İzmit’te ikamet eden Merhume Güzide Mısırlı ve Merhum Hikmet Mısırlı’nın kızı, Hüseyin Mısırlı’nın kardeşi, Fikret Mısırlı’nın yeğeni, Banu İçyüz ve Murat Yavuz’un annesi, Mustafa ve Muzaffer Gezici’nin dayısının kızı, Hava Mısırlı vefat etmiştir. Cenazesi bugün Yenicami’ye getirilecek kılınacak Öğle namazına müteakip İlçemiz Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhumeye Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.  Cenaze İzmitten Yeni Camiye gelecek.

Hendek Kadifekale Mahallesinden

Aslen Kadifekale Mahallesinden olup Akyazı’da ikamet eden Hacı Veysel Arslanoğlu’nun kızı, İsmet Sunman’ın teyzesi, Murat Bilmiş’in annesi, Rukiye Arslanoğlu vefat etmiştir. Cenazesi bugün Sarıdede Camiinde kılınacak Öğle namazına müteakip İlçemiz Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhumeye Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz. Adres: Sarıdede mah. Cami yanındaki türbe yanı.

Hendek Yeni Mahalleden

Yenimahalleden Beşikçiler Sülalesinden Merhum arıcı Yusuf Küçük’ün eşi, Ahmet, İsmet, Merhum Sabit ve Merhum Mehmet Küçük’ün annesi, emekli öğretmen Hüseyin Özdemir’in kayınvalidesi, Emine Küçük vefat etmiştir. Cenazesi bugün Yeni Mahalledeki hanesinden alınarak Rasimpaşa Camisinde kılınacak İkindi namazına müteakip İlçemiz Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhumeye Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz. Adres: Yeni mah. Hastane yolu üzeri.BİM marketin aşağısı.

Hendek Köprübaşı Mahallesinden

Köprübaşı Mahallesinden olup İstanbul’da ikamet eden Merhum Osman Kaba’nın oğlu, Merhum Reşit Kaba’nın yeğeni, Erol ve Mustafa Kaba’nın amcasının oğlu, Merhum Ahmet ve Galip Somalp’in kardeşi, Ali Somalp vefat etmiştir. Cenazesi bugün Köprübaşı Mahallesi Erenler Camiinde kılınacak İkindi namazına müteakip Nuriye Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhuma Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz. Köprübaşı mah. Erenler Cami arkası.

Hendek Başpınar Mahallesinden, Kadifekale Mahallesinden , Yeni Mahalleden , Köprübaşı Mahallesinden  vefat eden kişinin bireylerin yakınlarına Hendek Haber ailesi olarak başsağlığı ve sabır dileriz. Gün içerisinde gelen vefat haberleri ile ilgil, bize ulaşan cenaze haberlerini buradan güncel olarak ulaşa bilirsiniz...