Hendek Mahmutbey Mahallesinden

Aslen Mahmutbey Mahallesinden olup Kargalıhanbaba Mahallesinde ikamet eden Ayten Canan’ın eşi, Gonca Canan, Gürkan Canan ve Gamze Canan Peksayar’ın babası, Haldun Peksayar ve Ceren Canan’ın kayınpederi, Mükerrem, Münire, Kamil ve İbrahim Canan’ın kardeşi, Yaşar Dipli’nin eniştesi, eski Kargalıhanbaba Mahallesi muhtarı, Kemalettin Canan vefat etmiştir. Cenazesi bugün Büyük Camide kılınacak Öğle namazına müteakip İlçemiz Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhuma Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz. Adres: Kargalıhanbaba mah. Merkez cami yanı.

Hendek Uzuncaorman Mahallesinden

Aslen Uzuncaorman Mahallesinden olup Yenimahallede ikamet eden ilçemiz mobilyacı esnaflarından Mehmet, Cengiz, Bilgehan ve Nida Peri’nin babası, Hüseyin Peri vefat etmiştir. Cenazesi bugün Uzuncaorman Mahallesi Camiinde kılınacak Öğle namazına müteakip Uzuncaorman Mahallesi Aile Kabristanlığına defnedilecektir. Merhuma Allah’tan rahmet acılı Ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz. Adres: Uzuncaorman mah.merkez.

Hendek Mahmutbey Mahallesinden , Hendek Uzuncaorman Mahallesinden  vefat eden bireylerin yakınlarına Hendek Haber ailesi olarak başsağlığı ve sabır dileriz. Gün içerisinde gelen vefat haberleri ile ilgil, bize ulaşan cenaze haberlerini buradan güncel olarak ulaşa bilirsiniz...