Aslen Hicriye Köyünden Olup,

Mahmutbey Mahallesinde ikamet eden merhum, Servet Akın’ın eşi Yaşar, Necati ve Kenan Akın’ın anneleri Belediyemiz Personeli, Sezai Pehlivan ve Nuri Abanoz’un kayınvalideleri İlçemiz Devlet Hastanesi doktorlarından, Emrah ve Erhan Akın’ın babaanneleri  Sercan ve Gürcan Pehlivan’ın anneanneleri SAFİYE AKIN vefat etmiştir. Cenazesi bugün saat:12.15’de Mahmutbey Mahallesindeki hanesinden alınarak Yeni Camiye getirilecek kılınacak öğle namazına müteakip İlçemiz Aile Kabristanlığına Defnedilecektir.



Çamlıca Mahallesinden,

Aziz, Süleyman, ve Şaban Kandaz’ın babaları Sakarya Alabalık sahipleri, İsmail, Yusuf, İbrahim Kandaz’ın dedeleri; Mustafa Murteza ve Ali Osman Kandaz’ın  amcaları KEMAL KANDAZ vefat etmiştir.Cenazesi Bugün Çamlıca Mahallesinde kılınacak Öğle Namazı’na müteakip Çamlıca Aile Kabristanlığına Defnedilecektir.



Aslen Bursa İznik’ten Olup,

Yenimahalle’de İkamet eden, PTT’den emekli Lütfiye Topal’ın damadı, İlçemiz Esnafların’dan terzi Sedat Seyhan ve Fethi Oturak’ın kayınbiraderleri; terzi Remzi, Tarık ve Soner Seyhan, Halit, Hakan ve Mustafa Oturak’ın dayıları MUHARREM GÖÇER vefat etmiştir.Cenazesi Bugün Yenimahallede’ki hanesinden alınarak Büyük Camiye getirilecek,kılınacak Öğle Namazı’na müteakip Kazimiye Aile Kabristanlığına Defnedilecektir.




Aslen  Kadifekale Köyünden Olup,

Başpınar Mahallesinde ikamet eden Şaban Çetinkala’nın, merhum, Arif merhum Muhammet, Hasan, Hüseyin, ve Muzaffer Çetinkala’nın ağabeyleri, Sedat, Engin, Erol, Vedat, Birol, Cemal, ve Ömür Çetinkala’nın amcaları Musa Ceylan’ın kayınpederi, merhum Cemal Çetinkala’nın  oğlu, SALİH ÇETİNKALA vefat etmiştir.Cenazesi Bugün Büyük Camiye getirilecek kılınacak Öğle Namazı’na müteakip İlçemiz Aile Kabristanlığına Defnedilecektir.


Düzce Cumayeri Töngelli Köyünden,

Elektrikçi Zeki Gölcü’nün kayınvalidesi, berber Samet ve Servet gölcü’nün anneleri vefat etmiştir. Cenazesi Bugün Cumayeri Töngelli köyünde kılınacak öğle namazı’na müteakip, Töngelli köyü aile kabristanlığına defnedilecektir. Dost Akraba ve Din Kardeşlerimize Duyurulur.