Türkiye nin önde gelene internet servis sağlayıcılarından olan Türk Telekom altyapısını kullanan ttnet internet servis sağlamacılarına bağlı olan aboneler gece saat 22:00 itibariyle 2 saat boyunca internete bağlanamadı.
 
Sosyal medyada oldukça yer alan internetin göçme haberi, abonelerin bir anlık internetsiz kalma durumlarında yaşaya bilecekleri yüzlerce sorunu dile getirdi.

3g Cep telefonları ile internete girmede sorun yaşanmazken, Modem ve ara birim araçlarıyla internete girmeye çalışan aboneler internete giriş yapamadığı gibi çağrı merkezlerinde ulaşılamadı. Gece yarısı itibariyle yaşanan kesinti çözüme ulaşarak 00:00 itibariyle internet normal haline geldiği öğrenildi.
 
Yaşanana kesinti sonrasında İnternet servis sağlayıcısı Türk Telekom yetkileri sorunun giderilmesinin ardından twitter aracılığı ile şöyle bir  mesaj  "Yaşanan kisa süreli teknik bir aksaklık nedeniyle internet erişiminde bazi bölgelerde kisa süreli sorun yaşanmiş, ekiplerimizin anlık müdahalesi ile yaşanan sorun giderilmiştir. Bilgilerinize sunariz" şeklindeydi.