Lumia serisinin ilk Microsoft markalı üyesi olan Microsoft Lumia 535, çok özel tanışma kampanyasıyla Turkcell müşterilerine müthiş bir fırsat sunuyor. 

Turkcell müşterileri, Microsoft Lumia 535 kampanyası kapsamında tarifeye ek bir ücretle HOMETECH PROTAB 7 ya da HP STREAM 7 tablete çok avantajlı şekilde sahip olabiliyorlar. Kampanyadan yararlananlara ayrıca 1 ay boyunca 1 GB’lık Turkcell Turbo internet paketi de hediye edilecek.

Microsoft Türkiye Mobil Cihazlardan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Sertaç Şener “İlk Microsoft markalı cihazımız olan Microsoft Lumia 535’i tüketicilerimizle buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz. 24 Şubat 2015 tarihinde Turkcell’de başlayan Microsoft Lumia 535 kampanyamız, tüketicilerimize Microsoft ve Windows deneyimini en iyi şekilde yaşatabilmek için güçlü fayda ve tekliflerle birlikte geliyor.

Windows ekosisteminin kolaylıklarını tüketicilerimize Lumia 535’in yanında sunduğumuz 2 farklı Windows tablet alternatifi ve Microsoft servisleriyle yaşatacağız.

En güncel Microsoft Office uygulamalarını (Word, Excel, Powerpoint, OneNote, Outlook, Publisher ve Access) ve 1 TB OneDrive depolama alanını da Microsoft Lumia 535 kampanyamızla tüketicilerimize sunulacak” dedi.

Kampanya 24 Şubat 2015 - 20 Nisan 2015 tarihleri arasında geçerlidir ve stoklarla sınırlıdır.