SEDAŞ 4.ncü Proje fikri yarışması posterlerini üniversite öğrencileri ile paylaştı

SEDAŞ (Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş.) Kurumsal Sosyal Sorumluluk projesi olarak bu yıl 4.’ncüsünü gerçekleştireceği Proje Fikri Yarışması’nın  posterlerini üniversite öğrencileri ile paylaşıyor.  SEDAŞ öğrencileri yarışmaya davet ediyor.

SEDAŞ elektrik dağıtım sektörünün gelişimine katkı sunan sektörün öncü uygulamalarına imza attığı gibi, sosyal sorumluluk bakış açısıyla hayata geçirdiği projeleriyle de fark yaratmaya devam ediyor. SEDAŞ elektrik dağıtım bölgesini kapsayan 4 ildeki altı üniversite ile işbirliği içinde ‘Kurumsal Sosyal Sorumluluk’ projesi olarak gerçekleştirdiği, sürdürülebilir ve yenilikçi olmasını hedeflediği proje fikri yarışmasının 4.’ncüsünün başladığını ve başvuruların yapılabildiğini üniversitelerin kantinlerinden, konferans salonları ve giriş kapılarından, duyuru panolarına kadar her yerden duyuruyor.

KİMLER? YARIŞMAYA NASIL KATILACAK? 

Sakarya Üniversitesi, Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi, Kocaeli Üniversitesi, Abant İzzet Baysal Üniversitesi, Düzce Üniversitesi, Gebze Teknik Üniversitesinde “Elektrik, Elektronik, Elektrik Elektronik ve Enerji Sistemleri, Bilgisayar (Bilgisayar Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, Bilgisayar Teknoloji ve Bilişim Sistemleri), Endüstri Mühendisliği bölümlerinde eğitim gören 3. ve 4.sınıf üniversite öğrencileri yarışmaya katılabiliyorlar.  Öğrenciler grup olarak en fazla 3 kişiden oluşacak şekilde katılım sağlayabiliyor ve bir öğrenci en fazla 2 projede yer alabiliyor. Daha önce herhangi bir kurum veya kuruluşta (TÜBİTAK, AB vs) ödüllendirilmemiş projeler de değerlendirmeye alınacak. 3. ve 4.sınıf üniversite öğrencilerinin kıyasıya rekabet edeceği yarışmanın duyurusu www.sedas.com  web sitesinden yapıldı. Öğrenciler Proje Fikirlerini proje olarak 29 Mart 2019 tarihine kadar SEDAŞ web sayfasından yarışmaya katılmak için paylaşabilecekler.