Hendek eski Belediye Başkanı ve 25. Dönem AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İnci, kündeci lakaplı Hendek'in Başpehlivanlarından Mahmut Kavakçı ile birlikte Karapürçek'te Karapürçek Yağlı Güreş Takımının antrenmanına katıldı.

Hendek'in yetiştirmiş olduğu en eski pehlivanlardan olan, Hendek'te ilk güreş kulübünü kuran, Hendek eski Belediye Başkanı ve 25. Dönem AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İnci, kündeci lakaplı Hendek'in Başpehlivanlarından Mahmut Kavakçı ile birlikte Karapürçek ilçesine giderek Karapürçek Yağlı Güreş Takımının antrenmanına katıldı.

Pehlivanlarla bir arada olmanın mutluluğunu yaşayan İnci, "Ata Sporumuz Yağlı Güreş bizim en büyük hazinemiz, en büyük kültür mirasımız diyerek, her kim ki; pehlivanlara destek olup, Ata Sporumuza hizmet ediyorsa hepsine teşekkür ediyoruz. Sakarya yağlı güreş olsun minder güreşi olsun birçok pehlivanın yetişmesine vesile olan bir ilimizdir. O nedenle burada küçük imkanlarla büyük işler başaran öğrencim Mustafa Çelik'i yürekten kutluyorum. Ne zaman bize ihtiyaç duyduğunda biz kendisinin yanındayız." dedi.

Karapürçek Yağlı Güreş Takımı Antrenörü Mustafa Çelik ise, "Sayın Vekilimiz Ali İnci'nin kulübümüze gelerek antrenmanımıza katılması bizler için büyük gururdur. Her zaman güreşin ve güreşçinin yanında olan Sayın Ali İnci Vekilimize teşekkür ediyorum." dedi.

Başpehlivan Mahmut Kavakçı'nın Mustafa Çelik ve çıraklarına gösterdiği oyun ve teknikler sonrasında çekilen hatıra fotoğrafı ile yağlı güreş antrenmanı sona erdi.