Öğretmenlerin 
Futbol Tutkusu 

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğünün ortaklaşa düzenlediği turnuvanın 3.’lük ve final müsabakası nefesleri kesti. Hendek Metal takımı , Sakarya İMKB takımını 6-4 yenerek, turnuvayı 3. Tamamladı. 



Üçüncülük müsabakasının ardından Gençlik Hizmetleri ve Spor İl  Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü çalışanları dostluk müsabakasında biraraya  geldiler. 6-6 sona eren dostluk maçının ardından Erenler Ali Dilmen O.O. ile Hendek Şehit Ali Gaffar Okkan okulu şampiyonluk için karşı karşıya geldiler. Rakibini 8-4 yenen Ali Dilmen O.O. şampiyon oldu. 

Final maçının ardından  şampiyon Erenler Ali Dilmen O.O. takımına ödülleri İl M.E. Md. Yrd. Coşkun Bakırtaş ve Necmi Sağıroğlu  ,  ikinci Hendek Şehit  Ali Gaffar Okkan O.O.  takımın Hendek İlçe M.E. Müdürü Sabri Doğan  ve İl M.E. Md. Yrd. Hüseyin Yalçın , üçüncü Hendek MTAL. Takımına İl M.E.Şube Md. Fatih Arduç ve Hendek İlçe Spor Südürü Süleyman Akıcı , dördüncü  Sakarya MTAL  takımına İl M.E. Şube Müdürleri Osman Cansız ve Sedat Bezci takdim etti.

Turnuvanın en değerli ve centilmen sporcusu Ali Dilmen O.O. Müdürü  Mustafa Öztürk olurken,  turnuvanın en iyi kalecisi ise Hacı Mehmet Akkoç O.O. İngilizce Öğretmeni Hüseyin Durmuş oldu.