Turnuva dan Hendek’e 12 Madalya Geldi

470 sporcunun katıldığı Ümit Genç ve U21 İller Arası Karate Turnuvasında Hendek Belediyesi Karate Kulübü farklı kategorilerde 12 madalya kazanarak genel klasmanda 3’ncü oldu. Sporcuları tebrik eden Başkan Turgut Babaoğlu sporun her alanına tam destek vermeye devam edeceklerini söyledi.

SPOR SEVERLERDEN TAM NOT ALDI

Hendek Belediyesi ile Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenen Ümit Genç ve U21 İller Arası Karate Turnuvası sona erdi. Cumartesi ve Pazar günü Hendek Spor Salonunda yapılan turnuvaya 19 il, 72 kulüpten toplamda 470 sporcu katıldı. 30 ayrı kategoride gerçekleşen turnuvada sporcular mücadeleleriyle nefes kesti. 2 gün süren turnuva sporseverler birbirinden güzel ve heyecan dolu mücadelelere tanıklık ederken, karatecilerin hırsı ve azmi izleyenlerden tam not aldı.

Turnuva dan Hendek’e 12 Madalya Geldi

HENDEK GENEL KLASMANDA 3.OLDU

Turnuvada yer alan Hendek Belediyesi Karate Kulübü sporcuları aldıkları derecelerle toplamda 12 madalya kazanarak Genel Klasmanda üçüncü oldu. Buse Nemli ve İremnur Şahin 1’nci, Batuhan Şahin, Sefa Onur Er ve İremnur Çelik 2’nci, İrem Durmaz, Sude Nemli, Simay Durmaz, İlker Eren Özel, Ömer Faruk Akın, Yusuf Eren Temizel ve Yusuf Arda Dere 3’ncü oldu. 

BABAOĞLU KUTLADI, TEŞEKKÜR ETTİ

Hendek Belediyesi Karate Takımı sporcularını ve turnuvaya katılan tüm sporcuları tebrik eden Hendek Belediye Başkanı Turgut Babaoğlu, “ Hendek 2 gün süren güzel ve büyük bir organizasyona daha imza attı. Ümit Genç ve U21 İller Arası Karate Turnuvası, Türk Karatesi için önem arz etmektedir. Uluslararası başarıya giden yolda yapılan turnuvalar şampiyonlukları getirecektir. Mutluyuz, gururluyuz” dedi. 

Turnuva dan Hendek’e 12 Madalya Geldi

ÖRNEK EV SAHİPLİĞİ 

Turnuvaya katılan kulüplere tek tek teşekkür eden Başkan Babaoğlu, “ Bu turnuvanın yapılmasında emeği geçen herkesi tek tek kutluyor, her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi. Kulüpler, sporcular ve aileleri karatecilere verdiği destekten dolayı Başkan Turgut Babaoğlu’na teşekkür etti.