Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde Sakarya’da düzenlenen Ümit, Genç ve U21 Türkiye Karate Şampiyonası ve Milli Takım seçmeleri başlıyor. 5-9 Mayıs tarihleri arasında Serdivan Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek şampiyonaya 56 şehirden 386 kulüp ve bin 500 sporcu katılıyor.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, 5-9 Mayıs tarihleri arasında ev sahipliği yapacağı Ümit, Genç ve U21 Türkiye Karate Şampiyonası ve Milli Takım seçmeleri hazırlıklarını tamamladı. Serdivan Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek şampiyona 5 Mayıs Perşembe günü başlayacak, 9 Mayıs Pazartesi günü ise sona erecek. 56 şehirden 386 kulüp, 250 antrenör, 150 hakem ve bin 500 sporcunun katıldığı ve 5 gün sürecek karate heyecanı TV264 ekranlarından naklen yayınlanacak.

Türkiye Karate Şampiyonası Sakarya’da başlıyor

Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Daha öncesinde olduğu gibi ülke çapında önemli olan bir spor faaliyetine daha ev sahipliği yapacak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Sporun her branşına gösterdiğimiz önem ile Spor Şehri Sakaryamız dünyadan ve ülkemizden sporcuların ilgisini çekiyor. Türkiye Karate Şampiyonası’nda da en iyi şekilde ev sahipliğini kıymetli misafirlerimize göstereceğiz” ifadeleri kullanıldı.