Karateciler terfi etti
Kuşaklar değişti
217 Sporcu

Hendek Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliği ile yapılan kuşak terfi sınavında, Karate Kulübü’nden 217 sporcu bir üst kuşağa terfi ederek diplomalarını aldı.

Hendek Spor Salonu’nda yapılan kuşak terfi törenine, Hendek Belediye Başkan Yardımcısı Sinan Baylan, AK Parti Hendek İlçe Başkanı Ali Kemal Sofu, İlçe Spor Müdürü Süleyman Akıcı, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Necati Tan, Hendek Belediyesi İnsan Kaynakları Müdürü Harun Kaynak, Hendek Belediyesi Spor Müdürü Sefer Sarı, Sefa Dosem Spor Kulüpleri Yönetim Kurulu Başkanı Davut Sefa, sporcular ve aileler katıldı.

Kuşak terfi sınavında aileler çocuklarını yalnız bırakmayarak heyecanını paylaştı. Çocukların başarılı performansları büyük beğeni toplarken alkış aldı. Bir üst kuşağa terfi eden sporculara diplomaları verildi.



Sporcuların diplomaları protokol üyeleri tarafından verildi.

Geleceğin şampiyonlarını yetiştirmeye devam ediyoruz

Hendek Belediyesi Karate Kulübü Antrenörü Nurkan Kayacık “ Sporcularımız bir üst kuşağa terfi etmek için ter döktüler. 217 Sporcumuz yapılan kuşak imtihanından başarıyla geçti. Sporcularımızı tebrik ediyorum. Geleceğin şampiyonlarını yetiştirmeye devam ediyoruz. Bizlere her zaman destek olan başta, Kaymakamımız, Belediye Başkanımız, Halk Eğitim Müdürümüz ve destek olan herkese teşekkür ediyoruz “ Dedi.

Program sonunda tüm sporcular ve aileleri hatıra fotoğrafı çekildi.