Okul sporları kapsamında Sakarya’da düzenlenen yarışmada il birincisi olan ve grup birinciliği müsabakalarında Sakarya´yı temsil etme hakkını elde eden Şehit Mahmutbey Ortaokulu Küçük Kız Voleybol Takımı, 16-19 Mart tarihleri arasında Kocaeli’de grup birinciliği için ter döktü.

Hasan Gemici Spor Salonunda düzenlenen müsabakalarda küçük sultanlar,  C grubunda Kocaeli Gebze Ortaokulu, Yalova 75. Yıl Mehmet Akif Ortaokulu ve Bursa Fethiye Ortaokulu ile aynı grupta yer aldı. 16 Mart Pazartesi günü başlayan ve üç gün süren grup birinciliği müsabakalarında takımımız, ilk gün Bursa temsilcisini, ikinci gün Yalova temsilcisini, üçüncü gün ise Kocaeli temsilcisini 2-0 yenerek müsabakaları set vermeden birinci olarak bitirdi. 

Grup birinciliği müsabakalarında Sakarya´yı başarı ile temsil eden Küçük Sultanlar, 4-7 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek olan yarı final müsabakalarında ilimizi yeniden temsil edecek. Takımımıza ve Beden Eğitimi Öğretmeni İdris DEMİR´e teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz.