Sapanca Kırkpınar’daki bir otelde düzenlenen moral yemeğine Vali Ahmet Hamdi Nayir'in yanı sıra; SUBÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık, Sapanca Kaymakamı Bilgehan Bayar, Gençlik ve Spor İl Müdürü Arif Özsoy, Türkiye Karate Federasyonu Başkanı Esat Delihasan, Türkiye Karate Federasyonu İl Temsilcisi ve Milli Takımlar Menajeri Hikmet Şaha, Türkiye Karate Federasyonu yönetim kurulu üyeleri, antrenörler ve milli sporcular katıldı.

“İlk Beşe Girme Hedefimiz Var”

Sayın Valimize kendilerine verdikleri destekler ve misafirperverlikleri için teşekkür eden Federasyon Başkanı Esat Delihasan, Şili’de düzenlenecek Dünya Şampiyonasında Sakarya’daki kampta bulunan gençlerimizle mücadele edeceklerini ve orada ilk beş içerisinde yer almayı hedeflediklerini belirterek, Milli takımın faaliyetlerine dair bilgilendirmelerde bulundu.

“Sporun Çok Önemli Artıları Bulunuyor”

Milli Takımımızın genç karatecilerini İlimizde ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını söyleyen Vali Ahmet Hamdi Nayir, “Sporcularımızın başarıya olan bir inançlarını burada bir kez daha hissedebiliyoruz. Sporun kazandırması gereken hususlardan birisi de başarıya inanmaktır. Bununla birlikte daha toplumsal, sosyal ilişkileri daha da gelişmiş kişiler olmanızı sağlaması da bir başka güzel yönü diyebiliriz. Turnuva ve olimpiyatlar sayesinde hem ülkemiz içerisinde değişik yerleri görüyorsunuz, hem de değişik ülkeleri tanıyorsunuz, bunlar çok büyük ve önemli fırsatlardır.

“Milli Takıma Başarılar Diliyorum”

Hayatına sporu katan herkesi tebrik ediyoruz. Sizin bu kampta bulunmanız büyük bir başarıdır, emsalleriniz içerisinde öne çıkmış oluyorsunuz. İnşallah buradaki eğitiminiz, buradaki kampta başarılı olur, gittiğiniz yerlerde de ülkemizi en güzel şekilde temsil edersiniz. Her şeyden önce size sağlık, sıhhat diliyorum, ondan sonra da başarı diliyorum” dedi

Milli Takım yöneticileri, antrenörler ve sporcularla bir süre sohbet eden Vali Ahmet Hamdi Nayir, 23-29 Ekim tarihlerinde Şili’nin Santiago şehrinde yapılacak olan Dünya Karate Şampiyonasında ülkemize başarılar kazandıracaklarına inandıklarını sözlerine ekledi.