Sakarya Lütfü Yaman Spor Salonu’nda yapılan müsabakalarda dereceye giren Hendekli sporculara okullarında tören yapıldı. Hendek Çamlıca ilköğretim Okulu ve Yeşiller İlköğretim Okulu’nda başarılı olan sporcular için ödül töreni yapıldı.


Törene, Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sabri Doğan, İlçe Spor Müdürü Feyzullah Köstereli, okul müdürü, öğretmen ve öğrenciler katıldı.


Törende bir konuşma yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Sabri Doğan, öğrencileri ve antrenörlerini tebrik etti.


Çocuklarımızın geleceğinden eminiz


İlçe Spor Müdürü Feyzullah Köstereli de bir konuşma yaparak “ Çocuklarımızın başarıları bizleri mutlu etti. Hendek birçok başarılara imza attı ve bugün yeni bir heyecan daha yaşıyoruz. Çamlıca’dan da çocuklarımız spora gönül veriyor ve başarılarını görüyoruz. Geleceğinizden emin olarak sizleri kutluyor başarılar diliyorum “ Dedi.


Bilim adamı olacak çocuklarımızın olduğu inancındayım


Hendek Belediye Başkanı Ali İnci de konuşmasında “ Sakarya’da değil, Türkiye’de değil, Avrupa’da, Dünya da ve Olimpiyat’larda Hendekli gençlerimiz altın madalyalar aldı. Değişik spor dallarında her birinizin spor yaparak şampiyon olmanızı bekliyorum. Sizlere imkanlar verildiği zaman ben inanıyorum ki Sakarya’da değil, Türkiye’de değil, Avrupa’da, Dünya’da,  Olimpiyat’larda derece yapacak ve üst düzeyde başarılar elde ederek bilim adamı olacak çocuklarımızın olduğu inancındayım. Şu anda Avrupa, Dünya ve Olimpiyat şampiyonlarımız var ve bunlar Hendek’ten çıktı. Bu sporcularımızın yetiştirildiği spor salonlarımız var ve bu büyük bir imkandır. Şampiyon olan çocuklarımızı kutluyor başarılarının devamını bekliyorum “ Dedi.


Konuşmaların ardından başarılı olan sporculara ödülleri verildi.