BİRİNCİ KÜMEDE YEDİ TAKIMLA MÜCADELE

Okul sporları 1. küme müsabakalarında hentbol, voleybol, futbol ve futsal branşlarında 7 takımla mücadele eden Şehit Mahmutbey Ortaokulu, daha önce yıldız kız voleybolda Sakarya Şampiyonu olmuş, yıldız erkek futbolda çeyrek finale yükselmişti. Şehit Mahmutbey Ortaokulunun bu başarılarının yanına yıldız erkek hentbol takımı, Sakarya üçüncülüğü ekleyerek katkıda bulundu.

ÜÇÜNCÜLÜK SERÜVENİ

Grup müsabakalarında Hakkı Demir Ortaokulunu 10-0 (hükmen) ve Hacı Mehmet Akkoç Ortaokulunu 25-13 yenerek yarı final grubuna yükselen yıldız erkekler, yarı final grubu müsabakalarının ilk maçında Yenigün Ortaokuluna 34-18 yenildi. İkinci müsabakada ise Özel Neva Ortaokulu karşısında rahat bir galibiyet alan yıldız hentbolcular grup ikincisi olarak yarı finale çıkmayı başardı. Yarı finalde güçlü rakibi ve Sakarya Şampiyonu olan Sait Faik Abasıyanık Ortaokuluna 35-17 mağlup olan Şehit Mahmutbey Ortaokulu hentbolcuları, 21 Şubat Perşembe günü rakibi Hacı Mehmet Akkoç Ortaokulunu 20-13 yenerek Sakarya Üçüncüsü olmayı başardı.

KUPA SEVİNCİNİ ÖĞRETMENLERİYLE PAYLAŞTILAR

Maçların ardından düzenlenen törende üçüncülük kupası ve madalyalarını Yenigün Ortaokulu Müdürü Tayfun Yılmaz ve  Sait Faik Abasıyanık Ortaokulu Müdür Yardımcısı Adem Gündüz´ün elinden alan hentbolcular, mutluluklarını beden eğitimi öğretmenleri Recep Güzel ve Hakan Akçay ile Müdür Yardımcısı Nusret Karabaş ile paylaştılar.